↑ Terug naar 2014 Berichten

S.F.A. wisselbeker Afvalrace

sfa logowisselbeker-foto afvalrace

 

40 jaar autocross Abcoude is ook 40 jaar samenwerking met de Stichting Feestelijkheden Abcoude. De Stichting Autocross Abcoude is ontstaan uit de S.F.A. Onder de vlag van de S.F.A. werden de eerste crossen georganiseerd, later werd hier een aparte stichting, de Stichting Autocross Abcoude En Omsteken., de S.A.A., voor opgericht. Ooit was onze spectaculaire wedstrijd de afsluiting van de feestweek, en inmiddels zijn we de opening van de feestweek Abcoude. Maar S.F.A. en S.A.A. blijven altijd aan elkaar verbonden.

De S.F.A. heeft een mooi cadeau voor ons. Zij gaan de wisselbeker voor de afvalrace ter beschikking stellen. Dus vanaf nu niet alleen een wisselbeker voor de winnaar bij de heren en dames meer. En terecht want ook de winnaar van de afvalrace heeft er voor moeten knokken. En is óók een kampioen van de Grote Prijs van Abcoude!

Deze wisselbeker wordt een extra stimulans voor deze groep fanatieke deelnemers die elke keer weer voor het grote spektakel zorgen. . . met dank aan de S.F.A.