↑ Terug naar 2017 Berichten

2017 Nieuwtjes

BAK_1035.jpg

Er zijn dit jaar een aantal wedstrijd nieuwtjes.

 

Als eerste hebben we van boer Bart een ander weiland gekregen om onze mooie wedstrijd te houden. Op dit stuk hebben we al eerder gereden. Dit is het stuk weiland van alweer een aantal jaren geleden namelijk 2011, dichter tegen de A2 aan. Dit stuk land is langer en breder dan vorig jaar…… ja ja, dit zijn mooie vooruitzichten op snelle wedstrijden.

 

Een ander leuk nieuwtje is de B-finale Heren. De nummers 1,2 en 3 van elke groep Heren start rechtstreeks in de A-finale, waarbij natuurlijk de besten achterop starten. Dit is al een jarenlange Abcoudense traditie. Om nog meer rijders een finale mogelijkheid te geven voeren we dit jaar de B- finale in. Wij gaan de nummers 4, 5 en 6 van elke groep een B-finale laten rijden. Ook in deze finale starten de besten achteraan. De nummers 1 en 2 van deze B-finale mogen dan mee doen aan de A- finale.  Zij starten in de A-finale dan achterop.

 

Een minder leuk nieuwtje is dat er dit jaar geen Afvalrace meer wordt georganiseerd. Gezien de afgelopen jaren steeds mindere belangstelling onder de rijders, met steeds minder deelnemers aan de start van afvalrace en dit ondanks onze moeite om toch een vol veld te regelen. Een afvalrace moet namelijk uit minimaal 30 deelnemers bestaan om als mooie afsluiter te dienen. Wij vinden het heel jammer dat er nu een einde komt aan deze jarenlange vaste afsluiting van onze wedstrijddag. Overigens staan wij wel open voor voorstellen om toch nog of weer een afvalrace te organiseren. Voorstellen graag per email naar info@autocrossabcoude.nl