↑ Terug naar 2016 Berichten

Afvalrace premie’s en extra deelnemers !

DSC_0322.jpg

Beste deelnemers en publiek,

Om meer deelnemers aan de start van de afvalrace te krijgen, hebben we het volgende bedacht.

Indien er meer dan 30 deelnemers aan de start van de afvalrace staan, dan belonen wij dit met EUR 250.—prijzengeld. Deze EUR 250.—verdelen we over 2 premies van elk EUR 125.—

1 premie is natuurlijk voor de winnaar van de afvalrace.

Maar de andere premie wordt door het publiek gegeven, deze prijs is voor de coureur die de meeste acties maakt. Deelnemers doe jullie best en toeschouwers laat jullie horen!

En om nog meer deelnemers te krijgen doen we voor dit jaar een aanpassing in ons reglement.

De deelnemers die reeds ingeschreven zijn mogen een 2e auto meenemen, deze is dan uiteraard wel alléén voor de afvalrace. Natuurlijk moet de auto voldoen aan ons veiligheidsreglement. De auto moet dus dan ook vóór 10 uur bij de keuring zijn geweest en goedgekeurd zijn. Waarna deze op een apart gedeelte van het rennerskwartier verzameld worden.

Daarnaast is het ook mogelijk om ALLEEN aan de afvalrace te komen deelnemen. Aangezien de wedstrijd al helemaal vol zit en er nog steeds deelnemers op de reservelijst staan, geven we de mogelijkheid om toch aan de afvalrace deel te nemen. Uiteraard moet de crossauto voldoen aan ons veiligheidsreglement. De auto moet dus dan ook vóór 10 uur bij de keuring zijn geweest en goedgekeurd zijn. De kosten bedragen EUR 30, — dit is puur de verzekeringspremie. Inschrijving is 20 augustus op de dag zelf voor 10 uur.

 

Dat het een spectaculaire afsluiting van een mooie autocrossdag mag worden.