↑ Terug naar 2019 Berichten

Sponsor Herenklasse

house-of-nutrition_logo_rgb

House of Nutrition, beker sponsor Herenklasse.

Aangetrokken door de goede sfeer, veel publiek en de fantastische wedstrijden is House of Nutrition bekersponsor geworden van de Herenklasse. Onze coureurs zijn de Strijders van de Autocross. De Gladiatoren op de gladde klei. De Bikkels van beton. Autocross Abcoude zaterdag 24 augustus. Stro, Sloten en Sensatie.

 

House of Nutrition is een vooraanstaande speler in de sportvoedingsbranche. House of Nutrition richt zich op de ontwikkeling, verkoop en marketing van functional foods en sportsupplementen. Onder functional foods verstaan zij zowel sportvoeding als zogenaamde ‘health drinks’, ontwikkeld voor topsporters, recreatieve sporters en de moderne actieve gezondheidsbewuste consument.
Als specialist op het gebied van o.a. eiwitproducten ten behoeve van spieropbouw en –herstel. Maar ook kleding, trainingsaccessoires en lifestyle producten zoals multivitaminen en vetverbranders die tot het assortiment behoren richt House of Nutrition zich op diverse kanalen, waaronder: fitness, health & wellness centers, squashcentra, sauna’s, gezondheidswinkels, retail en (sport)speciaalzaken.
De cultuur binnen House of Nutrition kenmerkt zich door: vrijheid, verantwoordelijkheid en het denken in oplossingen.Je sport om fitter te worden. Om een sterkere versie van jezelf te maken. Fysiek, maar zeker ook mentaal. En ongeacht je doel of niveau: je boekt het snelst resultaat als je hard werken, koppelt aan een uitgekiend dieet. Daarom vind je bij ons een gevarieerd assortiment met hoogwaardige sportvoeding. Zo haal je het meeste uit iedere sportsessie.

MERKEN VAN HOOGWAARDIGE KWALITEIT VOOR EEN VOORDELIGE PRIJS

We verkopen geen producten die we zelf ook niet willen gebruiken tijdens het sporten. Resultaat en gezondheid gaan namelijk voor alles. Daarom werken we alleen samen met de beste leveranciers. Tegelijk vinden we dat kwalitatieve supplementen voor iedereen bereikbaar moeten zijn, zie de website.