↑ Terug naar 2014 Berichten

2014 Crazy Race

24/7

Helaas, de  Crazy Race kan niet doorgaan vanwege te weinig aanmeldingen.

Hoewel wij het van te voren een reuze leuk idee vonden om dit spectaculaire onderdeel van de autocross te organiseren , leeft dit bij onze rijders toch iets minder.  Met slechts 8 inschrijvers was het geen show geworden. Deze rijders doen nu met de gewone wedstrijd.

 

 

 

 

 

 

Extra programma Autocross Abcoude 2014

  crazy cross logo

Crazy race

Het kan je niet ontgaan zijn, het wordt dit jaar de 40ste editie van de Autocross Abcoude. Dit kunnen we als bestuur natuurlijk niet zo maar voorbij laten gaan. Onze gedachten gaan terug naar vroeger, 40 jaar geleden, hoe het allemaal begon. Raggen met een standaardauto.

En dit willen we weer gaan promoten. Een wedstrijd niet op snelheid maar om de actie. De coureur met de meeste gedane acties wint de wedstrijd. Onze vakkundige jury zal hier het eindoordeel in vellen.

Ons doel is om minimaal 2 groepen met elk minimaal 20 deelnemers te vullen, maar hoe meer deelnemers des te mooier. Er is dan ook geen maximum deelnemer aantal. Alle crazy cross inschrijvers kunnen meedoen. Ze  rijden dan 3 manches en de afvalrace.

Voor deelname kan je je straks op de website apart aanmelden.

De auto waar je mee deelneemt dient gebouwd te zijn volgens het veiligheidsreglement zoals op onze website vermeld staat.  Kortom, dus zoals de “normale” standaardauto gebouwd moet zijn.

Voor vragen:

info@autocrossabcoude.nl