↑ Terug naar 2017 Berichten

2017 Baggers Bokaal

De Baggers Bokaal, daar gaat het zaterdag om.

Even een beetje de druk bij de coureurs opvoeren…..De wisselbeker bij de heren en wie zijn de favorieten?

Robbert Baggers van Baggers Assurantiën Duivendrecht is behalve naamgever aan de bokaal óók deelnemer aan de wedstrijd. En nog meer… Robbert verzorgt ook de openingsceremonie met zijn verlaagde kever. Om 11.45 opent Mascha Koekenbier het evenement door met de vlag een rondje over het circuit te rijden. Mascha kan meerijden in Robberts nieuwe kever.

Het gaat voor velen om de lol van de wedstrijd, maar de winst wil iedereen wel halen. Eeuwige roem als finalewinnaar van Abcoude, wie wil dit nu niet!  Nadat vorig jaar Nick Koster in zijn verlaagde kever toch wel enigszins onverwacht de finale won , staan er nu weer veel favorieten klaar om vol de strijd aan te gaan. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Ook voor Ivo Galekop en Willem van Randeraad, de nummers 2 en 3 van afgelopen jaar, maar ook voor coureurs zoals “good old” Piet van Dijk, Corald van Mourik, Robbie Degen en de winnaar van de laatste twee edities van de autocross Abcoude, Rene Kennis uit Vinkeveen. Allemaal gebrand om weer een goed resultaat neer te zetten en natuurlijk om ook vol gas voor de overwinning te gaan.
De strijd is open en dat weet Nick Koster ook. Hij heeft zijn kansen vergroot door de Opel motor van afgelopen jaar te verkopen en een dikke Honda motor in zijn kever te bouwen. Het wordt weer super spannend…BAK_0986.jpg